oost nederland zet zich schrap voor belevingsvlucht

  Het vliegtuig (Boeing 737-800) vliegt alle routes van en naar Lelystad één keer. Iedereen kan de vlucht realtime volgen op www.belevingsvlucht.nl via de Flightradar24. Er wordt een link aangeboden waarmee de website van Flightradar24 wordt geladen. Het vliegtuig van de belevingsvlucht wordt hierbij automatisch gefilterd van alle andere vliegtuigen. Ook de app van Flightradar24 kan gebruikt worden om de vlucht te volgen. Het vluchtnummer is HV051 (callsign TRA51).

  Tijdens en kort na de belevingsvlucht kan iedereen ervaringen online doorgeven. Dit kan via een vragenlijst op www.belevingsvlucht.nl. De eerste resultaten worden snel na de belevingsvlucht bekend gemaakt. Meetpunten Munisense, het bureau dat de geluidmetingen gaat uitvoeren, meet het geluid op elf locaties. De resultaten van de metingen worden weergegeven op de website.

  Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Viel het mee of tegen? Laat het weten in de reacties!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.