nationale molendag bij molen fakkert hoonhorst

  Dit jaar is er iets nieuws voor de kinderen; een speurtocht door de molen waarmee ze deze nog beter aan de binnenkant leren kennen.
  Bezoekers kunnen pannenkoeken proeven die ter plaatse gebakken worden er zijn ook nog andere lekkernijen, gemaakt van eigen producten. Net als voorgaande jaren zijn er weer prachtige perkplantjes en hangers met bloemen te koop. Leuk om de tuin en terras op te fleuren nu het weer mooier wordt!

  Expositie in molenschuur
  In de molenschuur is een expositie van onze plaatsgenoten Tini Mijsters en Mariet Broeks te zien. De dames hebben verschillende workshops/schilderlessen gevolgd. Ze werken beiden met acrylverf en Mariet gebruikt daarnaast graag olieverf.
  Ook het gebruik van allerlei materialen/“mixed media” techniek op het doek is iets wat ze beide doen. Tini probeert dit ook op andere materialen, zoals hout. Zo probeert ze cadeaus ook altijd persoonlijk te maken.
  Doordat ze met deze verschillende technieken en materialen werken heeft de molenschuur dit keer een zeer gevarieerde expositie in huis.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.