nationale buitenspeeldag 2018 nieuwleusen

  Op dinsdag 29 mei bezoekt het college de inwoners van Ankum tijdens de gemeentelijke informatieavond om 19.45 uur in het Roode Hert. De informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met Plaatselijk Belang Ankum. Onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn stand van zaken N340, WVG en de Carrousel.

  Weten wat er leeft Verder hoort het college graag wat er bij de inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid om vragen te stellen aan de collegeleden. Inwoners kunnen een vraag voor maandag 28 mei mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. De vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

  Iedereen is welkom De informatieavond begint om 19.45 uur en wordt gehouden in Het Roode Hert. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.