marienberg jo11 3 kampioen

  ’s Morgens waren de mannen al vroeg uit de veren (even als de ouders) om zich goed voor te bereiden op de wedstrijd. Het ontbijt ging nog net door de keel en de spanning begon zich verder op te bouwen.
  Trainer Dirkjan van der Harst had de mannen goed voorbereid op de wedstrijd en samen met de leiders Gert Stoeten en Berry Lamberts waren de mannen tot in de vezels gemotiveerd en scherp.

  De wedstrijd begon en er werd direct flink op de deur geklopt bij de tegenstander, maar wat ze ook probeerden het doelpunt wilde maar niet vallen. Vaak is het dan zo als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander het wel. Dit gebeurde dan ook. Hardenberg’85 scoorde door een wat ongelukkig optreden van de Mariënberg-keeper de 1-0.
  Even gingen de kopjes naar beneden, maar gelukkig herpakten ze zich en kort na de tegentreffer maakten ze de gelijkmaker.

  De kopjes gingen verder omhoog de glimlach kwam terug op het gezicht en de ban was gebroken en Mariënberg begon de tegenstander steeds meer onder druk te zetten. Het begon te lopen en ze kwamen voor met 1-2.
  Hardenberg’85 probeerde er van alles aan te doen en kwamen nog een paar keer gevaarlijk voor de goal van Mariënberg, maar toen de 1-3 viel voor Mariënberg zag je het geloof op een goede afloop minder worden bij Hardenberg’85.

  Het publiek begon nu de spandoeken tevoorschijn te halen met de kampioens boodschap erop, zij waren er dus eerst ook nog niet zo zeker van dat het allemaal op zijn pootjes terecht zou komen, maar nu met een 1-3 voorsprong kon het volgens de supporters niet meer mis gaan.
  De coaches van Hardenberg’85 probeerden de spelers/speelsters nog van alle kanten op te peppen, maar toen de 1-4 viel zagen zij ook dat het doek was gevallen.
  Mariënberg won de wedstrijd met 1-4 en een groot gejuich galmde over het veld na de laatste fluit van de scheidsrechter.

  De buit was binnen en nu was het tijd om feest te vieren.
  Volgende week wordt de platte kar tevoorschijn gehaald en zullen de kampioenen een rondje door de dorpen maken.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.