lions diner in het laer een groot succes

  Door de Lions Ommen-Dalfsen is daarvoor de samenwerking gezocht met informele zorgorganisaties. Voor de gemeente Dalfsen is dit Saam Welzijn en voor de gemeente Ommen is dit door Evenmens Ommen opgepakt. Het diner was bedoeld voor mensen die normaal gesproken niet uit eten (kunnen) gaan. Saam Welzijn kon samen met de voedselbank en het Steunpunt Kerken 20 inwoners een paar bijzondere uren bezorgen. In Ommen waren de stichting Samen Sterk en Samen Doen een goede vindplaats voor de andere 20 deelnemers aan het diner. Leden van de Lions Ommen-Dalfsen kookten, fungeerden zelf als ober en taxichauffeur. Met aan iedere tafel een gastdame of gastheer werd het al met al een prachtige belevenis. Uiteindelijk gingen de gasten naar huis met ook nog een gezonde snack in de vorm van gedroogde appeltjes.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.