lemelerveld maakt zich op voor fietsvierdaagse

  De start vindt plaats bij Koffiehus de Kletsmajoor, aan het Kroonplein in Lemelerveld. Je kunt starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Ook dit jaar is de organisatie in handen van Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek. De organisatie is er wederom in geslaagd prachtige routes uit te zetten in de directe omgeving van Lemelerveld.

  Er zijn twee routes, één van circa 18 kilometer en één van circa 30 kilometer. Beide routes bezoeken dezelfde rustplaatsen. Deelnemers kunnen vier avonden komen fietsen, iedereen die minimaal drie avonden fietst krijgt een medaille als aandenken. Op donderdagavond worden de fietsers muzikaal onthaald door Polyhymnia. Deze muzikanten geven bij terugkomst van de fietsers een miniconcert op het Kroonplein. Er zijn ook kaarten te verkrijgen voor wie maar één avond wil fietsen. De routes zijn volledig met pijlen uitgezet.

  Neem voor meer informatie contact op met Kulturhus De Mozaïek via 0572-370306.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.