legofestijn in hardenberg

  Al meerdere jaren vormt ‘Bouwblokjes’ in Hardenberg de aftrap van de zomervakantie. Er is dit jaar onder meer een legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn, een legobouwhoek en demonstraties van legofans. Ook zijn er imposante en bijzondere legocreaties te zien die gebouwd zijn door legofans. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een bioscoop waar legofilms te zien zijn, springkussens, racebaan en een game corner.

  Begrip in Hardenberg
  “Dit wordt het derde jaar dat we het legofestijn onder de naam ‘Bouwblokjes’ organiseren. In de beginjaren heette het event nog Beleef LEGO Dagen. Het is voor veel gezinnen het startsein voor de zomervakantie. In deze periode stroomt Hardenberg en omgeving ook vol met toeristen die het legofestijn in grote getale bezoeken. Mede hierdoor zijn we één van de grootste lego-evenementen van Nederland”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal Hardenberg.

  Openingstijden
  Het evenement is op zaterdag 4 en zondag 5 augustus te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in de Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor vijf euro, aan de kassa kost een kaartje zes euro. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis.

  Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.