Home / leerlingen basisscholen ommen slagen voor verkeersexamen

leerlingen basisscholen ommen slagen voor verkeersexamen

Tijdens het VVN praktisch Verkeersexamen wordt getoetst of de leerlingen de theorie goed kunnen toepassen in het echte verkeer. Basisschoolkinderen doen hun verkeerservaring op met een aantal vaste routes (naar school, naar vriendjes). Ze zijn nog niet zo ervaren en fysiek nog niet in staat in een geheel nieuwe omgeving de theorie toe te passen. De route van het VVN praktisch Verkeersexamen gaat daarom door de eigen woonomgeving van de kinderen.

Voor de start werden de fietsen van de kinderen gecontroleerd. Alleen op een goedgekeurde fiets mochten ze aan het examen deelnemen. Langs de route stonden vrijwilligers die aan de hand van een controlelijst beoordeelden of de leerlingen goed handelden.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.