leerlingen basisscholen ommen slagen voor verkeersexamen

  Tijdens het VVN praktisch Verkeersexamen wordt getoetst of de leerlingen de theorie goed kunnen toepassen in het echte verkeer. Basisschoolkinderen doen hun verkeerservaring op met een aantal vaste routes (naar school, naar vriendjes). Ze zijn nog niet zo ervaren en fysiek nog niet in staat in een geheel nieuwe omgeving de theorie toe te passen. De route van het VVN praktisch Verkeersexamen gaat daarom door de eigen woonomgeving van de kinderen.

  Voor de start werden de fietsen van de kinderen gecontroleerd. Alleen op een goedgekeurde fiets mochten ze aan het examen deelnemen. Langs de route stonden vrijwilligers die aan de hand van een controlelijst beoordeelden of de leerlingen goed handelden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.