landstitel handbal gaat naar voc amsterdam

  Nadat de eerste wedstrijd van de play-offs (best-of-drie) verloren ging, wist de ploeg van Monique Tijsterman het tij niet te keren in het tweede duel. In Amsterdam werd het 31-24.

  Dalfsen speelde het gehele seizoen veel te wisselvallig en begon ook in de tweede wedstrijd niet goed en keek binnen korte tijd tegen een 5-1 achterstand aan. Na een kwartier kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en de spanning kwam terug. Ruststand 14-12 voor de Amsterdammers. Na de hervatting werd het goede spel van Dalfsen niet doorgetrokken en daardoor kon VOC het initiatief overnemen. De thuisploeg nam een voorsprong van acht treffers en dat kwam Dalfsen niet meer te boven. Daardoor gaat het kampioenschap voor het tweede jaar op rij naar VOC.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.