laatste tickets voor populaire farmstacle run in de verkoop

  Foto: Vincent Hartman Fotografie

  De unieke run met ludieke obstakels trekt inmiddels meer dan de helft van haar deelnemers uit omliggende plaatsen als Dalfsen, Nijverdal en Zwolle en ook uit andere provincies en zelfs buiten de landsgrenzen.

  Deelnemers ploeteren door de drek, overwinnen hoogtes en passeren boerenerven. Naast de sportieve uitdaging brengt de Hilgenkamp Bouwservice Farmstacle Run met name gezelligheid, zowel voor deelnemers als toeschouwers.

  Om de 4e editie onvergetelijk te maken haalt de organisatie met de hulp van ruim 200 vrijwilligers wederom alles uit de kast om de deelnemers te verrassen. Voor alle afstanden liggen weer nieuwe obstakels op de tekentafel en ook het start/finish-terrein op het weiland voor sportpark De Kampen wordt onderhanden genomen. Deelnemers en toeschouwers kunnen daar nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.
  Opgeven als deelnemer of vrijwilliger kan via de website www.farmstaclerun.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.