kunst et vliegwerk

  Er zijn bijzondere vliegers te bewonderen van groot tot klein. De verbinding leggen tussen kunst en vliegende objecten is het thema van het festival Kunst & Vliegwerk. Het buitenspelen en de creativiteit bevorderen is de missie. Tijdens het festival zijn er op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur diverse activiteiten, zoals demonstraties vliegeren, workshops vliegers maken, Landart en Bamboe objecten maken, waar iedereen gratis aan mee kan doen.

  Door dit evenement hoopt Riks Siemons van Space Art dat de mensen zich bewust worden van de bijdrage van de vlieger aan kunst, cultuur, geschiedenis en de wetenschap. Zaterdagavond is er, indien de weergoden gunstig gestemd zijn, het Tweeduuster: verlicht vliegeren en Landart objecten. Kinderen mogen ook hun eigen vlieger, lampion of andere lichtjes meenemen. Toegang tot het festival is helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op www.space-art.nl of bel met 06-17766980.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.