kokkiebikes ondersteunt topsportsters

  Sportvrouwen rijden op door KokkieBikes recent geleverde mountainbikes van Cannondale, de wendbare Trail 3, om zo hun zomertrainingen te kunnen volbrengen. Vincent fietste samen met de dames een eerste rit in de mooie bossen van Lemelerveld. ‘Naast de fun-time die we met elkaar hadden weet ik nu zeker dat ik mijn kracht optimaal kwijt kan tijdens het trainen’, vertelt schaatsster Merel Bosma. ‘Dat komt omdat Vincent de fiets op mijn persoonlijke, ideale zithouding heeft afgesteld, daar ben ik blij mee en had ik zelf niet gekund.’

  De Cannondale Trail 3 is een singletrackbeest De Trail bike heeft een hoge fun-factor omdat hij zeer geschikt is voor de smalle, kronkelige paatjes in het bos, single tracks. De fiets voelt direct snel en is wendbaar. Cannondale heeft gezorgd voor een robuust en stoer uiterlijk door onder meer montage van extra brede banden mogelijk te maken. Het is prijstechnisch een instapmodel maar absoluut van zeer hoogwaardige kwaliteit.  Het dames marathon schaatsteam bestaat uit een viertal jonge, fanatieke meiden die topsport en studie of werk succesvol weten te combineren. Lisa, Merel, Iris en Dieuwertje behaalde afgelopen winter vele overwinningen bij het marathonschaatsen en Iris was daarbovenop nog eens winnaar van het leiderschapsklassement. De sportvrouwen zijn openhartig over hun passie, ervaringen en struggels en delen dit via social media onder mia.myinnerathlete.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.