Home / koersbalgroep dalfsen heeft plek voor nieuwe deelnemers

koersbalgroep dalfsen heeft plek voor nieuwe deelnemers

Koersbal is een spel voor alle leeftijden en kan tot hoge leeftijd gespeeld worden. Naast het wedstrijdelement heeft deze activiteit ook veel ruimte voor gezelligheid, ontmoeting en sociale contacten.

Het gaat er bij koersbal om dat er in twee groepen gespeeld wordt, waarbij men probeert om de koersballen, over de groene mat, zo dicht mogelijk bij het kleine balletje probeert te rollen. De groep met de meeste punten is winnaar van de middag. Men kan koersbal vergelijken met een binnen variant van Jeu de Boules. Jaarlijks worden er meerdere toernooien georganiseerd; van gemeentelijk tot provinciaal.

Heeft u belangstelling om deel te nemen aan een koersbalgroep, eventueel elders in de gemeente Dalfsen, dan is dat mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saam Welzijn via 088-8508800 of j.geerts@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.