kindermiddag barbecue in de koppel

  Het wordt steeds warmer, de zomer is in aantocht en de barbecue komt tevoorschijn. Gezamenlijk worden drie kleine gerechtjes gemaakt, met natuurlijk ook een heerlijk toetje na. Alles wordt gemaakt op de BBQ. Tussendoor is er iets passends te drinken en wordt het gewoon een heel gezellige middag.

  De begeleiding is in handen van Janet Bouwhuis. De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.