Home / inschrijving 31e plinq loopfestijn gestart

inschrijving 31e plinq loopfestijn gestart

Elk jaar weten vele lopers de weg naar Dalfsen te vinden. Dit sportieve evenement is er dan ook voor de allerkleinsten, voor de wat oudere jeugd en de getrainde lopers. Op het programma staan allereerst de Kidsrun, de 2,5 en de 5 kilometer. Voor de echte afstandslopers is er vervolgens de 10 kilometer en als slotstuk voor de echte diehards de halve marathon.

Het prachtige Vechtdal inspireert vele lopers om hier de nodige uren trainingsarbeid aan te besteden. Elk jaar koppelt de organisatie een goed doel aan het festijn, dit jaar is er gekozen voor KiKa. Start en finish zijn bij de Trefkoele+ en inschrijven kan hier.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen unaniem lovend over aanpak geëscaleerd feest

DALFSEN – De gemeenteraad van Dalfsen schaart zich unaniem achter de manier waarop burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.