Home / ijssalon ekkelenkamp uit ommen op zoek naar nieuwe ijssmaak

ijssalon ekkelenkamp uit ommen op zoek naar nieuwe ijssmaak

IJsjesconfigurator
Deelnemers kunnen zich uitleven met de ijsjesconfigurator op www.jouwijs.nl. De jury van IJssalon Ekkelenkamp beoordeelt alle inzendingen en kiest de negen leukste, origineelste en lekkerste ijsjes uit die door gaan naar de stemronde. Het ijsje met de meest stemmen wint.

Verrassende combinaties
IJssalon-eigenaar Ron Ekkelenkamp hoopt op verrassende inzendingen. “Zelf zijn we dagelijks in de weer met het ontwikkelen van nieuwe ijssmaken. Hierbij halen we veel inspiratie uit onze eigen patisserie. Maar voor deze speciale gelegenheid willen wij onze klanten de kans geven hun eigen ijssmaak te laten creëren. We zijn dan ook erg benieuwd naar de creaties die de deelnemers in de ijsconfigurator zullen maken. We hopen op originele en verrassende combinaties waarbij het water ons in de mond loopt!”

Veel mogelijk
Ron geeft aan dat er heel veel mogelijk is. “Van alles is ijs te maken, maar het moet natuurlijk wel eetbaar zijn. Zo is tosti-hamkaas ijs prima te maken, maar baksteenijs niet. Al verwacht ik ook niet dat mensen dát willen proeven”, lacht de ijsmaker. “Zo lang je ijsje bestaat uit ingrediënten die je kunt eten of drinken is dit om te toveren tot ijs. Verder laten we ons graag verrassen!”

Inzenden 
Iedereen die een poging wil wagen kan tot 21 mei een ijssmaak bedenken en insturen op www.jouwijs.nl  Stemmen kan vanaf 22 mei tot 11 juni en het winnende ijsje ligt midden juni in de vitrine.

Lees ook

Strijd tussen tollen Dalfsen en Ommen

DALFSEN/OMMEN – Om vanuit Ommen via het Laar in Vilsteren te komen, moet de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.