ijssalon ekkelenkamp bedolven onder nieuwe ijssmaken na oproep

  Met honderdenden inzending aan ijssmaken was het geen eenvoudige klus voor Ron Ekkelenkamp en collega’s om er negen uit te kiezen. “We hebben gekeken naar haalbaarheid, originaliteit en natuurlijk smaak. Sommige ijsjes hebben we al eens verkocht in onze ijssalon, die vielen dan ook direct af omdat ze niet meer origineel zijn. Qua smaak leek niet alles ons even lekker, zoals het veelbesproken frikandel-speciaalijs. Uiteindelijk is het gelukt om negen ijsjes te kiezen waar we zelf in ieder geval erg enthousiast over zijn!”

  Stemmen
  Slechts één van deze smaken gaat écht gemaakt worden. Welke, dat laat Ron aan zijn klanten over. “Nu is het aan onze klanten welk ijsje ze het liefst in onze ijssalon terugzien!” Iedereen kan tot 11 juni stemmen op zijn lievelingsijsje op www.jouwijs.nl. De winnaar wordt in de week van 11 juni bekend gemaakt en vanaf midden juni is de nieuwe ijssmaak verkrijgbaar bij IJssalon Ekkelenkamp. De bedenker van deze smaak mag dit ijsje de hele zomer gratis eten.

  De ijsjes die doorgaan naar de stemronde zijn:
  – Sweet chocolate Chili
  – Pure Vechtdal ‘Verleiding’
  – Arretjescake met Likeur 43
  – Popcorn Caramel IJs
  – Sweet Coffee
  – Fireball! Orange – Lime – Chili
  – Dropjessalmiak
  – Frambonzenijs met stukjes merengue en witte chocola
  – Peachtree champagneijs met stukjes perzik

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.