hernieuwde samenwerking vechtdal marketing en ommer bissingh

  Om de samenwerking te bekrachtigen kreeg Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing uit handen van Gert Witte, namens het bestuur van Ommer Bissingh, de eerste poster aangeboden.

  Van Jaarmarkt en Kidsdag tot Kunstdag, Hanzefestival en Blaasorkestenfestival. De Bissingh is niet alleen een feest voor de inwoners van Ommen, maar ook voor toeristen wordt er jaarlijks een fantastisch en gastvrij evenement neergezet. Het Bissinghseizoen wordt op 9 juli geopend door de burgemeester en een hele serie Bissinghdagen op de woensdag volgt met elk een eigen thema. Zo is er de Jaarmarkt, Kidsdag en The Voice of Ommen, een Kunstdag en Palingrokerij, Meer voor Mannen, en zijn er twee Kofferbakverkopen. Maar ook een Hanzefestival, een Landbouwdag, een Sport- en Ondernemersdag en als afsluiting het Blaasorkestenfestival tijdens het eerste weekend van september.

  Elke Ommer Bissinghdag wordt omlijst door extra activiteiten en afgesloten met een muziekprogramma. Meer informatie: www.ommerbissingh.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.