heeft u de kindermonitor al ingevuld

  “Er worden vragen gesteld als: Zitten ze goed in hun vel? Hebben ze vriendjes en vriendinnetjes? Wordt er gepest op school? Zijn er voldoende speelplekken in de buurt? Tevens vragen we hoe ouders het opvoeden ervaren”, aldus een onderzoeker van GGD IJsselland.

  “Niet alle ouders in Ommen krijgen een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Er is een steekproef getrokken. Krijgt u wel een brief op de mat, dan waarderen we deelname heel erg. Om een goed beeld van de gezondheid van kinderen in Ommen te krijgen, is het namelijk belangrijk dat zo veel mogelijk ouders meedoen.”
  Op deze manier kunnen ouders actief bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving voor hun kinderen. De gemeente gebruikt de informatie om bijvoorbeeld gerichter hulp en ondersteuning aan te kunnen bieden bij het opvoeden, of meer plekken te maken om veilig buiten te spelen.
  De resultaten van het onderzoek worden naar verwachting in het najaar van 2018 bekend. Kijk voor meer informatie over het onderzoek op de website: www.ggdijsselland.nl/onderzoek.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.