gzg heren 1 op kampioenskoers na zege

  In de tiende minuut kwam GZG op voorsprong door een doelpunt van Wouter Verlaan. Na goed voorbereidend werk van Martijn de Bondt scoorde de aanvaller de openingstreffer. Jaurik Roelfsema verdubbelde de score met een verwoestend schot. Haackey deed voor de rust iets terug met de 2-1.

  In de tweede helft zette Haackey aan en kreeg GZG het even moeilijk, maar Roelfsema bevrijdde de Hardenbergers door zijn tweede goal van de dag te maken. In het slot bepaalde Jesper Langbroek de eindstand op 4-1.

  Volgens verdediger Mauritz Nijboer dankt GZG de overwinning aan de discipline en het doorzettingsvermogen in de moeilijke fase. ‘Haackey ging hoge druk spelen, maar wij gingen daar goed mee om. We lieten ons niet gek maken en stonden met z’n allen op.’

  Doelpuntenmaker Verlaan was blij met de manier waarop GZG als winnaar uit het hockeygevecht kwam. ‘We speelden als ware kampioenen. We hebben nog één horde te gaan om al het harde werk te belonen.’ Aanstaande zondag kan GZG Heren 1 in eigen huis tegen hekkensluiter Goor kampioen worden. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.