groot paardenconcours op landgoed hessum

  Het het L t/m ZZ springen voor paarden is op de vrijdagmiddag en de pony’s zijn op de zaterdagochtend aan de beurt in de dressuur en het springen.‘s Middags wordt er weer dressuur gereden en gesprongen bij de paarden.

  Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de toeschouwers de grote springpiste van 90 x 100 m aanschouwen waarop de pony en paardencombinaties in actie te zien zijn. Ook voor de dressuur is er voldoende ruimte om los te rijden en de proeven voor te bereiden.

  Dit jaar zijn er weer verschillende competities die worden verreden. De Vechtdal dressuurcompetitie wordt verreden over drie wedstrijden in Dalfsen, Ommen, Hoonhorst voor de paarden en de pony’s. Waarbij het Ommen concours de tweede selectiewedstrijd is. Verder is er voor het springen van de paarden op de zaterdagmiddag een finale genaamd de Von Martels Trofee waarbij de beste 10 combinaties van de klassen B en L terug mogen komen, om te strijden voor een grote prijzenpot.

  Opgeven voor de paardendressuur en springen kan via heideruitersspringen@gmail.com, de ponyruiters kunnen opgeven via mijn KNHS. De entree is voor toeschouwers gratis. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.