Home / groen licht voor zonnepanelenproject dalfsen stroomt

groen licht voor zonnepanelenproject dalfsen stroomt

Op woensdagavond 16 mei houdt de coöperatie Dalfsen Stroomt vanaf 20.00 uur een informatiebijeenkomst in Theater De Stoomfabriek, Koninginneplein 2 te Dalfsen

In totaal zijn er 2030 panelen beschikbaar. Al veel Dalfsenaren hebben een optie genomen. Zodra voor 80 procent van de panelen is ingetekend, start de realisatie van het zonnedak. Foreco heeft hiervoor haar daken tegen een symbolische vergoeding beschikbaar gesteld, met medewerking van Landgoed Rechteren.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.dalfsenstroomt.nl, of hun interesse laten blijken tijdens de informatiebijeenkomst. Vanaf 20.00 uur zijn geïnteresseerde Dalfsenaren welkom in Theater De Stoomfabriek. De initiatiefnemers -Gerard Brakkee en Henk Luning- geven dan een toelichting op het project, waarna er gelegenheid is voor vragen.

 

Lees ook

NL-Alert steeds vaker ingezet in Overijssel

REGIO – NL-Alert wordt steeds vaker ingezet bij noodsituaties. Zo zijn vorig jaar in heel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.