green shoes organiseert wandeling door junner koelanden

  Vanaf Het Oude Station vertrekken enkele auto’s naar de startplaats in Arriën. Vanaf daar begint de wandeling op een tempo van ongeveer 4,5 kilometer per uur. Halverwege staat een stop gepland bij een horecagelegenheid, maar het advies aan de deelnemers is om ook zelf te zorgen voor voldoende eten en drinken onderweg.

  De wandeling heeft een afstand van 15 kilometer en gaat door de Junner koelanden. Dit is een bijzonder gebied met veel zeldzame vegetatie, zoals de steen of de Zwolse anjer. Ook zeldzame dieren komen hier voor, zoals de gele mier en de koereiger. Eerder lag het gebied aan de zuidkant van de Vecht, maar omdat er veel meanders uitgehaald zijn, ligt het nu aan de noordkant.

  Deelname aan deze tocht kost 3 euro (leden 1 euro) en kan voldaan worden voor aanvang van de tocht. Bij verhindering op de dag zelf kunt u contact opnemen met 06-23903394 (Marianne). Bij drie deelnemers of minder mag de gids de tocht annuleren. Opgeven kan via www.greenshoes.nl, door te mail naar hjbredewold1956@hotmail.com of te bellen met 06-22059443.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.