Home / green shoes organiseert aspergetocht

green shoes organiseert aspergetocht

De wandeling duurt tot het eind van de middag. Onderweg wordt verteld over het landschap en zijn bewoners langs de rivier. Hoe zag het landschap er vroeger uit, hebben er meer of minder bomen gestaan? Wat heeft de rivier voor ons betekend, waar komen onze achternamen vandaan?

Deelnemers bezoeken bovendien een aspergeboerderij, waar een rondleiding volgt. De wandeling gaat bijna geheel over onverharde wegen en paden. De wandelaars zien zeldzame bloemen, zoals de grote pimpernel, de blauwe knoop, de grote ratelaar en de orchidee.

Onderweg staat een stop gepland bij een horecagelegenheid, maar het advies aan de deelnemers is om ook zelf te zorgen voor voldoende eten en drinken onderweg. Deelname aan deze tocht kost 5 euro (leden 3 euro) en kan voldaan worden voor aanvang van de tocht.

Bij verhindering op de dag zelf kunt u contact opnemen met 06-22059443 (Jan). Bij drie deelnemers of minder mag de gids de tocht annuleren. Opgeven kan via www.greenshoes.nl, door te mail naar hjbredewold1956@hotmail.com of te bellen met 06-22059443.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.