gouden jubileum voor volleybalvereniging flash nieuwleusen

  Ruim een jaar geleden is er een jubileumcommissie gevormd uit een achttal enthousiaste leden van de volleybalvereniging. Elize Boudeling, Albert Bovenhuis, Jolanda Marsman, Almar Meijerink, Heidi en Sebo Popken, Theo Post en Lieke Wink hebben een programma voor een hele week in elkaar gezet met als thema ‘beachvolleybal’.

  Beachvolleybal is al lang niet meer alleen een strandsport. De sport komt misschien wel het best tot zijn recht op spectaculaire locaties. Sporthal De Schakel in Nieuwleusen is daarom omgebouwd tot een arena met zand en strand, gehuld in zomerse sferen en met swingende activiteiten. Alle ingrediënten voor een uniek jubileum en een geweldig feest. Een bijzondere gebeurtenis in zowel de geschiedenis van Flash als van sporthal De Schakel. Uiteraard is iedereen van harte welkom in de feestweek om het indoorstrand van Nieuwleusen te komen bewonderen en deel te nemen aan de diverse activiteiten.

  Tijdens de feestweek is er in Flashpoint een tentoonstellingsruimte ingericht waar belangstellenden vijftig jaar historie van Flash op oud beeldmateriaal kunnen bewonderen.

  Programma
  Op dinsdag 22 mei is er in Flashpoint vanaf 19.30 uur een bestuursreceptie voor alle leden, oud-leden, sponsoren, vrijwilligers en genodigden. Om 20.30 uur is er een demonstratiewedstrijd beachvolleybal met bekende namen als Lauri Luijken en Ana Reker.

  Op woensdag 23 mei is er ’s middags een spelletjesmiddag georganiseerd voor de basisschooljeugd met de Join Volleybal Tour-bus van de Nederlandse Volleybalbond.

  Donderdag 24 mei wordt er een clinic georganiseerd voor de jeugdleden van Flash met als hoogtepunt een fotoshoot met oud-jeugdlid, oud-international en oud-beachvolleyballer Manon Flier.

  Vrijdag 25 mei is er een BeachBingo met vele leuke prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers van Nieuwleusen. De jubileumweek wordt afgesloten op zaterdag 26 mei a.s. met overdag een beachvolleybaltoernooi voor leden en een afsluitende feestavond in sporthal De Schakel.

  Voor meer informatie kunt u terecht in de jubileumkrant die huis aan huis zal worden verspreid in Nieuwleusen en omstreken.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.