golfclub hooge graven organiseert golf4life

  Golf4life is een eendaags golftoernooi ontwikkeld door twee topspelers, Martijn van Oosterhout en Sebastian Dresen. Het toernooi is inmiddels geadopteerd door KWF Kankerbestrijding en Frits Sissing is de ambassadeur. Iedereen kan meedoen aan Golf4life. Centraal in het concept is de golfmarathon voor topamateurs. Van zonsopgang tot -ondergang gaan twee golfers zoveel mogelijk holes lopen. Familie, vrienden, kennissen en bedrijven kunnen de golfers sponsoren voor het aantal holes dat zij lopen.

  De twee topamateurs van Hooge Graven die de uitdaging aan gaan om gedurende de gehele dag minimaal 100 holes te lopen in de vorm van een golfmarathon zijn Rick Slot en Amber Bruins. Naast het sponsoren van de holes van Rick en Amber zijn er nog diverse andere mogelijkheden te sponsoren. Men kan bijvoorbeeld flights kopen en daarmee vrij golfen of in estafette vorm met een groepje. Daarnaast worden er side events georganiseerd, zoals een clinic, een jeugdprogramma, een longest drive competition en meer.

  De wedstrijdcommissie zal vanaf 14.00 uur een wedstrijd organiseren waar men samen met gasten aan mee kan doen. Rond de klok van 21.30 uur krijgen Rick en Amber een warm onthaal rond de green van hole 18, waarna de dag feestelijk wordt afgesloten. Het eindbedrag, met als doelstelling 8.000 euro, wordt tevens bekend gemaakt.

  Deelname aan deze dag staat open voor zowel leden als niet-leden. Gedurende de hele dag kan men gebruik maken van een stempelkaart, waarmee zowel in de baan als in het clubhuis genoten kan worden van lekkere hapjes en drankjes.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.