gemeente dalfsen roept hulp in van inwoners in zoektocht naar nieuwe burgemeester

  Via een online enquête en/of door het bezoeken van één van de inloopbijeenkomsten die worden georganiseerd, kunnen inwoners laten weten wat voor iemand de nieuwe burgemeester moet zijn.

  Tijdens (één van) de inloopbijeenkomsten krijgen inwoners de mogelijkheid om mee te werken aan de profielschets. De inloopbijeenkomsten worden georganiseerd op: woensdag 23 mei in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen van (19.30 – 21.30 uur),  vrijdag 25 mei in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld (19.30 – 21.30 uur), zaterdag 26 mei in Trefkoele+ in Dalfsen (14.00 – 16.00 uur.)

  De bijeenkomsten starten met een informele inloop van ongeveer dertig minuten. Inwoners kunnen hulp krijgen bij het invullen van de online enquête. Daarnaast kunnen inwoners ‘vrij’ suggesties meegeven aan de enquêteurs, als zij de online enquête niet willen invullen.

  Daarna wordt een plenair gedeelte georganiseerd waar inwoners individueel het woord kunnen richten tot alle aanwezigen om hun suggesties te delen. Hiervoor moeten inwoners zich tijdens het inloopgedeelte aanmelden bij de griffier.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.