gemeente dalfsen herdacht slachtoffers 2e wereldoorlog

  Voorafgaand waren er zowel in de Grote Kerk in Dalfsen en Nieuwleusen herdenkingsbijeenkomsten. In Nieuwleusen werd medewerking verleend door de scholen (kranslegging en declamatie), Veteranencontact Nieuwleusen, Lilla Bianco: Masha Galperina & Lonne Klos-Pondman, Scouting Nieuwleusen, Muziekvereniging Crescendo Excelsior, Vluchtelingenwerk en organist Henk Kreule.

  Wethouder André Schuurman was aanwezig namens het college in de Grote Kerk in Nieuwleusen en bij het monument naast de kerk. In Dalfsen werd medewerking verleend door de scholen (kranslegging en declamatie), Veteranencontact Dalfsen, Scouting Dalfsen, Projectkoor 4 mei onder leiding van Christine van den Brink, Vluchtelingenwerk, Christelijke Muziekvereniging ‘Excelsior’ en organist Gerrit Hoving in de Grote Kerk.
  Burgemeester Han Noten was namens het college aanwezig in de Grote Kerk in Dalfsen en op de begraafplaats aan de Ruitenborghstraat.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.