gelijkspel voelt als verlies voor sportclub lemele

  Tekst: Willem Lampe

  Daar konden zij genieten van onder meer Miss Montreal, Bökkers en Chef’Special. Daar ga je na een geslaagde karwei lekkerder naar toe, dan na een zaadpartij. Dus eerst alles uit de kast en daarna gestrekt op de groene weide, in het zonnetje, patatje met voor je, biertje in de hand en raggende gitaren als balsem voor het gehoor.

  Sportclub Rijssen is geen hoogvlieger in 4D, alleen MVV ’69 en Daarlerveen doen het minder. Op papier was het karwei goed te doen, de praktijk viel tegen. “De 2-2 voelt als verlies”, verklaarde Remon Kleinlugtenbeld na afloop. “Het was ook aardig stil in de kleedkamer na afloop en ik denk, of weet wel zeker dat de trainer dinsdagavond nog terugkomt op de wedstrijd. We liep niet echte geweldig, maar we hebben continu op hun helft gespeeld. We konden het echter niet afmaken. Het was ook pas in de slotfase dat ze op 2-2 kwamen. Een rotmoment.”

  Lemele heeft op het vertrouwde kunstgras van Zandeinde continu het initiatief. Het doorbijten wil echter niet lukken. Met de rust in aantocht vindt eindelijk Yoran Bakhuis een gaatje. Het lijkt een kwestie van de 1-0 uitbouwen, maar vanuit een spaarzame counter bezorgt Thijs Theijink de thuisclub een koude douche. Als Ugurcan Gokay een voorzet van Remon Kleinlugtenbeld snoeihard achter zijn eigen doelman kopt staat de ploeg van Werner Pluim opnieuw op voorsprong, maar in de staart van het duel brengt Maxim van Straaten Sportclub Rijssen voor de tweede keer op gelijke hoogte. Gemiste kans, letterlijk en figuurlijk voor Lemele, dat mikt op plaatse zes.

  Stand 4D: PH 19-48, Avereest 20-45, Bruchterveld 19-39, DKB 20-36, Rijssen Vooruit 19-34, SVV ’57 19-28, Lemele 20-28, Daarle 19-23, BZSV de Blauwwitters 20-21, SC Rijssen 19-18, MVV ’69 19-9 en Daarlerveen 21-4.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.