gary pyke de grote sensatie op golfbaan in lemele

  Gary scoorde ronden van 51, 50, 49, 47, 53, 50 en 48 slagen. Ronde vijf had Gary 53 slagen nodig, maar ging de winst naar Henry Duerink die er een ronde van 47 slagen uitperste. Gary had in ronde vier ook al een ronde van 47 slagen gelopen. Hiermee evenaarden Gary en Henri het baanrecord van de veelvuldig Nederlands kampioen Roelf Kwant op de baan in Lemele. Ronde zes en zeven speelde Gary niet mee en deze ronden werden respectievelijk gewonnen door Noël Shannon met een ronde van 53 en Jan Willem van den Berg met een ronde van 55 slagen.

  Gary Pyke is 23 jaar en laatstejaars student fysiotherapie in Enschede. Hij is geboren in Tullamore, in het midden van Ierland, waar zijn familie pitch en putt speelt en rugby. Gary speelt beide sporten. Hij kende Noël Shannon, de Ierse volkszanger woonachtig in Laag Zuthem, en ook speler op de Pitch & Putt golfbaan in Lemele.

  In het tussenklassement strokeplay staan Henri Duerink met 73 punten en Noël Shannon met 71 punten boven Gary, die 69 punten verzamelde. Echter, Henri en Noël speelden alle twee negen ronden en Gary slechts zeven.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.