galmende stemmen in het bostheater van ommen

  De drie koren tellen gezamenlijk rond de 250 á 300 leden. Dit galmende legioen heeft in Gezinus M. Veldman een bijzondere leider en inspirator. Na het succesvolle concert in de tot de laatste stoel bezette Baafse Kathedraal te Gent, zingt het Oost Nederlands Mannenkoor opnieuw op een monumentale locatie en wel het even sfeervolle als lommerrijke Bostheater te Ommen.

  Meer dan 250 mannenstemmen laten de luisteraars genieten van een gevarieerd en verrassend programma. Een mix van muziek uit diverse windstreken. Bekende en minder bekende melodieën, dan weer opzwepend, dan weer ingetogen en ontroerend.

  Wie het Oost-Nederlands Mannenkoor wil zien en horen is van harte welkom op zaterdag 9 juni. Het theater gaat open om 19.00 uur en de aanvang is 20.00 uur. De toegang is gratis. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het theater is te bereiken via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg. De route is met houten padwijzers aangegeven. Zie www.bostheaterommen.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.