g voetbal bij fc dalfsen

  Vanaf september zal René iedere woensdagmiddag om 16.00 uur met een groep op het veld staan. “Plezier maken en voetballen, dat is toch geweldig voor deze gasten. Het moet niet altijd om het presteren gaan”, aldus René. Jongens en meisjes die hier aan mee willen doen zijn welkom. Om kennis te maken met dit onderdeel worden er drie vrijblijvende introductie middagen gehouden, op 13 juni, 27, juni en 11 juli. Vanaf 15.30 uur kunnen de kinderen (en ouders / begeleiders) zich melden op Gerner.

  Ter voorbereiding op dit mooie initiatief is er overleg en afstemming geweest met welzijnsorganisatie De Stuw, De Kleine Kornuiten, USV en sv Nieuwleusen. FC Dalfsen faciliteert de activiteiten verder.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.