flater g voetbaltoernooi wordt groots aangepakt

  Tekst: Willem Lampe

  Voordat het balletje gaat rollen en de strijd gaat losbranden beginnen de hoofdrolspelers met een gezamenlijke broodmaaltijd. Van alle teams worden professionele foto’s gemaakt door de bekendste sportfotograaf van Ommen, die opereert onder de naam Gruble. Bedoeling is dat burgervader Hans Vroomen met een ferme trap om 12.15 uur het wedstrijdprogramma opent. Vertegenwoordigers van de hoofdsponsor, zijnde restaurant Flater doen rond kwart voor vier de prijsuitreiking en tussen de duels door kunnen er penalty’s worden geschoten op Jan Hein Nijmeijer, die op zondag ballen probeert tegen te houden in dienst van OVC ’21.

  Aan dit toernooi doen acht ploegen mee. In poule A stuit Ommen 2 op Hardenberg 1, Excelsior ’31 uit Rijssen en Juventa ’12 uit Wierden. In poule B gaat Ommen 1 de krachten meten met Haaksbergen. Hardenberg 2 en DES uit Nijverdal.

  Toeschouwers zijn van harte welkom op de velden van OVC ’21, gelegen op sportpark Westbroek.

  Zie www.gvoetbalommen.nl voor meer informatie. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.