Home / flash huldigt kampioenen op laatste competitiedag

flash huldigt kampioenen op laatste competitiedag

Eerst was de beurt aan team XC, zij waren een maand geleden al kampioen geworden. Zij werden na hun wedstrijd gehuldigd door het bestuur en na de huldiging gingen zij met een ouderwetse brandweerwagen (geregeld door één van de ouders) een ererondje door het dorp.

Voorafgaand aan de wedstrijd van D1 werd het CMV-team, die tot het eind hebben geknokt voor hun kampioenschap, gehuldigd. Dit niveau 3 CMV-team moest afgelopen zaterdagochtend nog één punt binnenhalen en dan waren ze kampioen. Dit punt werd gehaald in Lemelerveld en de meiden konden hun feestje vieren. Het team bestaat uit Feline Hekman, Femke Durieux, Veerle Bruggeman, Leonie Zandink en Noor Brouwer. De meiden werden afgelopen seizoen getraind door Marlon Nijlant en gecoacht door Ronald Durieux. Zij mochten een ererondje door de zaal en kregen onder grote belangstelling een mooie medaille van Flash.

De laatste competitiedag werd traditioneel afgesloten met de feestavond, dit keer met het oog op het 50-jarig jubileum in jaren 70 stijl. Tijdens deze avond werden de dames van D5 gehuldigd, zij waren twee weken eerder al kampioen tijdens een streekderby in Oudleusen. De dames kregen ook een medaille van Flash en een kampioensschaal van de Nederlandse Volleybalbond. Na het officiële gedeelte werd er nog lang na gefeest met elkaar. Al met al een sportieve en gezellige afsluiting van het volleybalseizoen 2017-2018.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.