feestelijke opening kinderpoli saxenburgh groei

  Tijdens deze middag zijn er allerlei activiteiten voor kinderen: schminken en spelletjes, een kleurwedstrijd, ballonfiguren en een ijscokar. Ook is er een berenziekenhuis. Dat houdt in dat kinderen als ‘vader’ of ‘moeder’ hun beer of een andere knuffel meenemen naar de kinderpoli. Geneeskundestudenten spelen voor arts en behandelen de ‘patiënten’. Op deze manier leren kinderen spelenderwijs iets meer over ‘ziek zijn’ en het ziekenhuis. Vergeet dus niet om je zieke beer mee te nemen. Ouders kunnen kennismaken en in gesprek gaan met de dokters, verpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten, orthopedagogen, medisch pedagogen en diëtiste.

  Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe kinderpoli Saxenburgh Groei is er op woensdagavond 6 juni een publiekslezing. Speeldeskundige Froukje Hajer vertelt over het belang van spelen voor een gezonde ontwikkeling. Wilt u de speelkansen voor kinderen vergroten en kunt u daar wel wat steun bij gebruiken? Kom naar de publiekslezing op woensdag 6 juni 2018, 19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) LOC gebouw, Parkweg 1a7 Hardenberg. Deelname is gratis.

  U kunt zich aanmelden via kinderpoli@sxb.nl

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.