feestelijke heropening de hooiberg vechterweerd

  Kinderen van groep 6, 7 en 8 van een school uit Zwolle waren uitgenodigd om bij de feestelijkheden aanwezig te zijn. Nadat zij eerst de veldlesopdrachten van IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) hadden uitgevoerd, mochten zij deelnemen aan het officiële gedeelte van de feestelijkheden. Ankie van Leeuwen van het IVN, dat de veldlessen samen met Vitens organiseert, vertelde over het succes van de lessen en sprak met trots over het nieuw geplaatste rieten dak op de hooiberg. Na haar speech was het tijd om het ‘de Hooiberg’, officieel te heropenen. Ter ere van dit moment werd door een aantal kinderen een appelboom geplant.

  (Tekst/foto: Cynthia Vos)

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.