Home / feestelijke heropening de hooiberg vechterweerd

feestelijke heropening de hooiberg vechterweerd

Kinderen van groep 6, 7 en 8 van een school uit Zwolle waren uitgenodigd om bij de feestelijkheden aanwezig te zijn. Nadat zij eerst de veldlesopdrachten van IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) hadden uitgevoerd, mochten zij deelnemen aan het officiële gedeelte van de feestelijkheden. Ankie van Leeuwen van het IVN, dat de veldlessen samen met Vitens organiseert, vertelde over het succes van de lessen en sprak met trots over het nieuw geplaatste rieten dak op de hooiberg. Na haar speech was het tijd om het ‘de Hooiberg’, officieel te heropenen. Ter ere van dit moment werd door een aantal kinderen een appelboom geplant.

(Tekst/foto: Cynthia Vos)

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.