exposities te zien in gemeentehuis dalfsen

  Gerrit Houtschild mag graag vanuit een brede interesse mooie en bijzondere momenten vastleggen. Sinds decennia is de natuur zijn grote passie. Fotografie en de natuur gaan bij hem hand in hand. De natuur komt naar hem toe en dat geeft mooie plaatjes.

  Als opgeleid natuurgids (tweejarige studie) vertelt hij boeiend over de natuur, neemt hij je mee tijdens zijn wandelingen en soms tot in detail laat de natuur zich daarbij ook zien aan de mensen die in Gerrit’s kielzog meelopen. Voor zijn afstuderen koos hij de ontwikkelingen in de nieuw aangelegde nevengeul bij stuw Vechterweerd, een prachtig stukje nieuwe natuur.

  De exposities zijn te bezoeken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.