exposities in het gemeentehuis van dalfsen

  Gerrit Houtschild mag graag vanuit een brede interesse mooie en bijzondere momenten vastleggen. Sinds decennia ’s is de natuur zijn grote passie. Fotografie en de natuur gaan bij hem hand in hand. De natuur komt naar hem toe en dat geeft mooie plaatjes.

  Als opgeleid natuurgids (tweejarige studie) vertelt hij boeiend over de natuur, neemt hij je mee tijdens zijn wandelingen en soms tot in detail laat de natuur zich daarbij ook zien aan de mensen die in Gerrit’s kielzog meelopen. Voor zijn afstuderen koos hij de ontwikkelingen in de nieuw aangelegde nevengeul bij stuw Vechterweerd, een prachtig stukje nieuwe natuur.
  Ook fotografeert Gerrit in opdracht van bedrijven. Deze bedrijven gebruiken zijn foto’s voor vakbladen, websites en presentatiemateriaal. In 2016 verzorgde Gerrit voor de gemeente Dalfsen het presentatiemateriaal t.b.v. Entante Florale, bestaande uit onder andere banners met daarop al onze schitterende landhuizen met hun soms prachtige details. Zijn blikveld is breed en bestaat onder andere product-, landschaps-, natuur-, en macrofotografie.

  Kom gerust eens kijken en beleef de wereld door de bril van Gerrit Houtschild
  Gerrit’s foto’s kunt u bewonderen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.