expositie cindy pot in anjerpunt hoonhorst

  Cindy Pot groeide op in Hoonhorst. Ze kreeg op jonge leeftijd van haar oom een boekje ‘Tekenen kunt u ook’. Uit het boekje tekende ze de opdrachten na. Hoe meer Cindy oefende des te beter werd het resultaat. De hulp en de tekenlessen van Tonny Mestebeld en de raad van dorpsgenoot Miep Alberts zijn een welkome aanvul¬ling op het boekje geweest.

  Cindy tekent en schildert gevarieerd en met verschillende technieken (potlood, plakkaatverf en acrylverf). Zij beleeft veel plezier aan het tekenen van vogels en in het bijzonder de huis-mus. De natuur is een grote inspiratiebron voor Cindy. De ene keer schildert zij eenvoudige en kleurrijke schilderijen voor kinderkamers, terwijl het volgende werk ook een detailtekening kan zijn van een bloemenpalet.
  Om haar werk te kunnen blijven verbeteren bezoekt Cindy in de wintermaanden de schildercursus van Ingrid Mertens uit Hoonhorst van Atelier I’M. In de expositie in het Anjerpunt/zaal Kappers ziet u verschillende werken die Cindy gemaakt heeft tijdens de cursus.
  Openingstijden expositie: dagelijks van 10.00 – 17.00 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.