excursie in natuurgebied beerze

  Om 19.00 start de excursie bij de parkeerplaats bij de oprijlaan van landgoed Beerze aan de Beerzerpoort. De kosten bedragen 3 euro per volwassene en 1,50 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun donateurspas gratis meedoen.

  Het natuurgebied Beerze in de gemeente Ommen is bijzonder, omdat hier veel landschapstypen bij elkaar komen: rivierlandschap, (stuif) duintjes, essen, beschermd dorpsgezicht met kamduin, stuifzanden, natte en droge heide, veenputten, bos en zogenaamde nieuwe natuur, elk met zijn eigen specifieke flora en fauna.

  Samen met de natuurgids lopen deelnemers langs een aantal van deze landschapstypen om te genieten van de schitterende planten- en dierenwereld. De gidsen vertellen hier alles en deelnemers hebben volop de gelegenheid om vragen te stellen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.