enthousiaste vrijwilligers redden oudhollandse markten in lemele

  De Oudhollanse Markten staan volgens de initiatiefnemers voor ‘het heerlijk slenteren over de markt, een drankje op het terras en de heerlijke barbecue van ‘T Schuurtie.’ Bezoekers bezoeken de markt en kijken naar de oude ambachten die uitgeoefend worden. “Op dit moment kunnen we melden dat er al meer dan zestig kramen zich hebben aangemeld. Het wordt een mooie vijftigste editie!”, aldus Heleen Klein Horsman.

  De Oudhollandse Markten vinden dit jaar op 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus plaats.

  Dit jaar worden ook nieuwe elementen toegevoegd. Op woensdag 25 juli zal onder leiding van wethouder Ko Scheele om 19.15 de officiële opening plaatsvinden. Magic John zal tijdens deze opening voor een magisch tintje zorgen. De goochelaar zal elke woensdag een optreden geven. Op de woensdagdagen wordt ook de ‘Oalerwetse Speurtocht’ georganiseerd. Kinderen van de basisschool gaan de markt over om op zoek te gaan naar antwoorden. Tijdens de vijftigste editie vindt er ook een kofferbakverkoop plaats. 

  Voor vragen of deelname aan de markt kunt een mail sturen naar penningmeestet@pblemele.nl 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.