Home / ehbo speurtochten in ommen

ehbo speurtochten in ommen

De speurtocht duurt ongeveer drie kwartier en wie alle opdrachten goed heeft afgerond krijgt een leuke verrassing. Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal van harte welkom.

Opgeven voor de speurtocht is niet nodig. Belangstellenden kunnen tussen 13.30 en 16.00 uur gewoon binnenlopen in de bibliotheek of de sporthal. De activiteit is mogelijk gemaakt door Het Rode Kruis, de Bibliotheek Ommen, de Carrousel en de Brandweer.

Lees ook

Gemeente Dalfsen sluit zich aan bij het netwerk Vitaal Vechtdal

DALFSEN – Vitaal Vechtdal wordt verder versterkt. Per 1 december sluit ook de gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.