Home / ehbo speurtochten in ommen

ehbo speurtochten in ommen

De speurtocht duurt ongeveer drie kwartier en wie alle opdrachten goed heeft afgerond krijgt een leuke verrassing. Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal van harte welkom.

Opgeven voor de speurtocht is niet nodig. Belangstellenden kunnen tussen 13.30 en 16.00 uur gewoon binnenlopen in de bibliotheek of de sporthal. De activiteit is mogelijk gemaakt door Het Rode Kruis, de Bibliotheek Ommen, de Carrousel en de Brandweer.

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.