Home / een bericht van stichting vrienden van hospice t huis de pastorie

een bericht van stichting vrienden van hospice t huis de pastorie

Met rolstoel of met bed dat maakt niet uit. Het horen van de vogels, het opsnuiven van de frisse lucht leidt af van het ziek zijn. Juist dan zien we de gasten even genieten. Of het een kwartiertje is of bijna de hele dag dat maakt niet uit. Kwaliteit daar gaat het om.

Het zijn niet alleen de gasten die genieten van de tuin. Ook de familie en het bezoek wordt dan hartelijk ontvangen in de tuin. Zo ook op een gewone dinsdag: Op diverse plekken in de tuin op het terras en op het gras zaten mensen. Een gast met haar familie. Een commissie van vrijwilligers. Een dominee met een andere gast. De tuinmannen aan de koffie. De vogels in de bomen. Het buitenleven werd door een ieder gevierd.

Een momentopname, maar toch. Toen ik dit zag werd ik helemaal blij vanbinnen. Hier gaat het om, morgen kan alles anders zijn. Want dankzij de tomeloze inzet van onze tuinvrijwilligers die in weer en wind elke dinsdag aanwezig zijn om de grote tuin te onderhouden kunnen we genieten van deze tuin. En nog belangrijker: kunnen onze gasten en familie koffiedrinken in de tuin en het buitenleven vieren.

Mannen jullie willen er nooit van horen maar misschien wel lezen: Bedankt namens ons maar vooral bedankt van onze gasten en hun familie.

Marieke Postema
coördinator

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.