Home / duif gerard wolters de snelste vanuit reims

duif gerard wolters de snelste vanuit reims

Het was de 074 van Gerard Wolters die om 15.35 uur met een gemiddelde snelheid van 69 kilometer per uur als eerste het hok aan de Stegerdijk in het buurtschap Stegeren wist te bereiken.De eerste tien van het concours Reims: Gerard Wolters 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10; Gebroeders Ramaker 2 en 3.De duiven van de Luchtpost-leden deden ook in het rayon 6 erg goed mee. Op het deelnemersveld van 1918 duiven behaalden zij hier de plaatsen 5, 6, 7, 8 en 10.

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.