dubbelslag voor duivenmelker gerard wolters

  Zaterdag werd het dus een drukke dag. In de vroege ochtend werd als allereerst de kap geplaatst op de nieuwe clublocatie. Daarna werd het wachten op de geloste duiven vanuit Hannut, die om 08.00 uur het luchtruim kozen. Het was de 924 van Gerard Wolters, die om 11.06 uur met een gemiddelde snelheid van 73 kilometer per uur, als eerste op het hok aan de Stegerdijk in het buurtschap Stegeren viel.

  De eerste tien van het concours Hannut: Gerard Wolters 1, 3 en 10; Piet Harmsen 2; Alaah Mhalhal 4; Gerrit van Elburg 5, 6 en 9; Gebr. Ramaker 7 en 8.

  Verder werd diezelfde middag gewacht op de duiven uit Troyes. Deze gingen ’s morgen om 06.45 uur de lucht in. Ook deze vlucht werd gewonnen door Gerard Wolters. Hij klokte zijn eerste duif om 14.21 uur met een gemiddelde snelheid van 66 kilometer per uur. Ook Hier een zware vlucht onder tropische omstandigheden bij een ongunstige oost- tot noordoostenwind.
  De eerste tien van de wedvlucht Troyes: Gerard Wolters 1, 3 en 8; Gebroeders Ramaker 2, 5, 6 en 9; Jan van der Veen 4, 7 en 10.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.