dief in de kraag gevat na heterdaadje in nieuwleusen

  Het bleek niet de eerste winkeldiefstal te zijn van het duo. Er liepen al twee aangiftes, zo laat de politie weten. Eerder die week zouden de twee al gestolen hebben bij dezelfde Albert Heijn en de Plus in Nieuwleusen. Op de camerabeelden zag de politie dat de ene persoon een paar boodschappen deed en deze afrekende. De andere persoon stopte de boodschappen in een aparte tas om daar vervolgens mee langs de kassa’s te lopen.

  Na de eerste aanhouding bleek dat de tweede persoon buiten op de parkeerplaats was blijven wachten. Deze werd ook door de politie aangehouden en beiden werden ingesloten te Hardenberg. De zaak zal binnenkort verder behandeld worden bij de rechtbank.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.