derde team volco dwingt promotie af

  Het zou een pracht van een afscheid zijn voor de trainer/coach, die deze dag voor het laatst als dirigent op de bank zat. Om de dag te doen slagen moest niet alleen Ouvol uit Oudleusen, maar ook het tweede team van Captains Kangeroe uit Hardenberg er onder worden gehouden. De missie slaagde! Mede door aanmoediging van het fel meelevende publiek werden beide tegenstanders van het canvas gemept en was de promotie daar.
  Het was van zijn beschermelingen de ultieme dankzegging aan het adres van Polhuys, voor zijn nimmer aflatende inzet, ijver, toewijding en fanatisme.

  Zie www.volco-ommen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.