dedemsvaria en psd moeten op zoek naar nieuwe voorzitters

  Per welke datum het voorzitterschap van de PSD wordt neergelegd is nog niet exact bekend. ‘In ieder geval per ultimo 2018’, aldus Van Marle. Sinds januari 2013 is hij voorzitter van de stichting Dedemsvaria. Vier jaar later werd hij ook voorzitter van de PSD. ‘Er zijn weken dat ik praktisch geen avond thuis ben en daar wil ik verandering in brengen. Ik wil meer tijd voor mijzelf’, vertelt de in Zwolle woonachtige Van Marle.

  Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie van 2018 werd Maikel van Marle uitgeroepen tot “Gewoon Doener van het jaar 2017”. Die verkiezing won hij voor de promotie van Dedemsvaart. Hij voelde zich zeer vereerd, maar benadrukte wel dat alle activiteiten die op zijn conto worden geschreven niet mogelijk zouden zijn zonder de hulp van veel anderen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.