Home / dedemsvaria en psd moeten op zoek naar nieuwe voorzitters

dedemsvaria en psd moeten op zoek naar nieuwe voorzitters

Per welke datum het voorzitterschap van de PSD wordt neergelegd is nog niet exact bekend. ‘In ieder geval per ultimo 2018’, aldus Van Marle. Sinds januari 2013 is hij voorzitter van de stichting Dedemsvaria. Vier jaar later werd hij ook voorzitter van de PSD. ‘Er zijn weken dat ik praktisch geen avond thuis ben en daar wil ik verandering in brengen. Ik wil meer tijd voor mijzelf’, vertelt de in Zwolle woonachtige Van Marle.

Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie van 2018 werd Maikel van Marle uitgeroepen tot “Gewoon Doener van het jaar 2017”. Die verkiezing won hij voor de promotie van Dedemsvaart. Hij voelde zich zeer vereerd, maar benadrukte wel dat alle activiteiten die op zijn conto worden geschreven niet mogelijk zouden zijn zonder de hulp van veel anderen.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.