de vrienden viert 2 jarig bestaan ludiek met rad van fortuin

  Eigenaar Ruben Strating vertelt: “Wij willen er een spannende en gezellige avond van maken met de kans dat je op onze kosten dineert! Op deze manier willen wij de gasten heel erg bedanken voor alle bezoeken de afgelopen twee jaar.”

  Op Moederdag is ‘De Vrienden’ uiteraard ook geopend. Op deze dag heeft het restaurant voor alle moeders die komen eten een leuke goodybag gemaakt met allerlei leuke cadeautjes, ook mede mogelijk gemaakt door verschillende lokale ondernemers. Ruben zegt daarover:”Ik vind dat je elkaar sterk kunt maken. Dat kun je zien aan de vele samenwerkingen die wij hebben met lokale bedrijven. Het is toch super dat we zoveel voor elkaar kunnen betekenen in Ommen?!”
  ‘De Vrienden’ is gevestigd aan de Markt 12 in Ommen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website www.devrienden-ommen.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.