de kleine kornuiten gooit de deuren open

  Ruim zeven jaar geleden werd een droom werkelijkheid en ontstond de kinderopvang, destijds gehuisvest in units. Bij de opening, op 18 oktober 2010, stonden er twaalf kinderen voor de deur en drie medewerkers. Inmiddels zijn dit er 95 per dag en telt de Kleine Kornuiten 34 medewerkers. De kinderen variëren in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Daarnaast ontvangt de Kleine Kornuiten op woensdag- en vrijdagmiddag en de zaterdagen kinderen met een zorgvraag.

  In februari 2017 is een geheel nieuw pand in gebruik genomen, met een huiselijke open uitstraling. Binnen naar buiten is gehaald.
  Wat maakt de Kleine Kornuiten zo uniek? Het is een ontspannen kinderopvang in een natuurlijke omgeving waar het boerenbuitenleven centraal staat.
  Iedere dag komen kinderen in aanraking met dier en natuur. Een bezoekje aan de boerderij, een broodje eten in het bos en eindeloos spelen in het zand. De mogelijkheden zijn oneindig en geen dag is hetzelfde. Het motto? Spelen tot je groen ziet!

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.